Basistraining AI

Digitaal
Gratis deelnamevoor leden
Sluiting 31 Okt 2025
Details
Datum Kosten Locatie

Kunstmatige intelligentie (AI) biedt nieuwe mogelijkheden die voorheen onbereikbaar leken. In deze praktische training leer je de basis van AI en hoe je deze technologie kunt inzetten om jouw werk efficiënter en effectiever te maken. Ben jij klaar om de eerste stappen te zetten in slim werken met AI?

Wat je kunt verwachten

Je wordt ondergedompeld in voorbeelden van AI-toepassingen die specifiek gericht zijn op de woning- en vastgoedsector. Denk aan het voorspellen van onderhoudsbehoeften, het verbeteren van de veiligheid in wijken en achter de voordeur, het identificeren van toekomstige huurders en het bevorderen van betaalbare woonomgevingen. Alles in het teken om een thuis voor iedereen in 2030 te creëren.

Werkvorm

Deze training biedt een inspirerende omgeving waarin je samen met gelijkgestemden AI kunt verkennen. Je ontdekt waar je staat en hoe je stappen kunt zetten om slim te werken met AI. Aan het einde van de training ontvang je een actieplan, zodat je direct aan de slag kunt. Neem je laptop of tablet mee, want we gaan ook echt aan de slag.

Centrale vraag

Hoe kan AI jouw werk verrijken en bijdragen aan een toekomst waarin iedereen een thuis heeft? Wat betekent dit concreet voor jouw dagelijkse werkzaamheden en welke stappen kun je nu nemen in je werk om deze missie waar te maken?

Programma

Tijd Onderwerp
Inloop
Start training en kennismaking
Introductie AI - nu en de toekomst
Voorbeelden uit de praktijk
Pauze
Stappenplan AI
Opdracht: AI in de praktijk
Afronding, samenvatting en tips
Einde

Voor wie

Deze training is voor alle leden van CorporatieNL die zich willen verdiepen in AI. Denk hierbij aan medewerkers, managers, coördinatoren, en adviseurs bij woningcorporaties, gemeenten, en bedrijven. Die willen ontdekken hoe AI hun werk kan versterken om een veilig, betaalbaar en ontwikkelingsgericht thuis voor iedereen in 2030 mogelijk te maken.

PE Punten

Met het volgen van dit event ontvang je als bestuurder 3 erkende PE-punten.

Aanmelden voor deze training

Als lid van CorporatieNL kun je gratis deelnemen. Ga naar het ledenplatform, klik op de deelnameknop en wees erbij. Er zijn geen kosten of andere voorwaarden.

Nog geen lid? Maak het lidmaatschap nu gelijk in orde en wees er voortaan ook bij.